Η κάρτα εξαθλίωση ονομάζεται αλληλεγγύη. Αφού σε έφεραν έως εδώ με νόμους και διατάγματα, σου φέρονται τώρα τρυφερά και σου παρέχουν χρήμα.... ένα πολύ μικρό μέρος από αυτό που σου έκλεψαν... ως ευεργέτες

Από σήμερα το πρωί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα "αλληλεγγύης" οι κάτοχοι της, καθώς το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής "Αλληλεγγύης" ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 θα ενεργοποιηθεί για δέκατη τρίτη φορά η κάρτα "αλληλεγγύης". Οι εξαθλιωμένοι θα μπορούν από το πρωί να κάνουν χρήση του ποσού που τους αναλογεί.

Προσοχή όχι στατάλες όπως κάνατε παλιότερα και καταστρέψατε την οικονομία !!!

Το ποσό που θα πιστωθεί για την επιδότηση σίτισης ανέρχεται συνολικά σε 16.654.980,00 ευρώ και αφορά 148.044 δικαιούχους του Προγράμματος για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

Υπενθυμίζουμε ότι η ανθρωπιστική κρίση αντιμετωπίζεται με ανατροπή αυτών των πολιτικών και πολιτικών.

 

Πληρώνεις ακόμα ΑΕΠΙ?

www.iplusradio.gr 

Μουσική χωρίς ΑΕΠΙ και GEA

Μουσική χωρίς δικαιώματα